nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Tűzoltónapi ünnepség oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tűzoltónapi ünnepség
Tűzoltónap Nyergesújfalun 2011. május 5-én. A kitüntetett tűzoltók listáját és az ünnepségen készült képeket megtekinthetik a tűzoltóság honlapján.
Nyergesújfalu Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóparancsnoksága május 5 -én ünnepelte a Szent Flórián napi megemlékezést, vagyis a tűzoltónapot. Az esemény keretein belül megkoszorúztuk városunkban a Flórián szobrot majd megemlékeztünk a Térségi közösségi ház előtt vedőszentünkről.
Az esemény részeként hivatalos formában is birtokba vettük az új vízszállító járművet. Az eseményt követően munkatársaink részére jutalmakat adott át a tűzoltóság parancsnoka és működési területünk polgármesterei közül Bajót, Süttő, Lábatlan és Nyergesújfalu települések vezetői.


Jutalomban és dicséretben részesültek(.doc file)

Írta: Káli Sándor tű. őrgy. :: TMMOV
2011. május 11.

Forrás: http://www.tuzoltosagnyerges.hu/


[ 2011.05.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-