nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Új gyermekjóléti oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Új gyermekjóléti
50 millió forintot nyert Lábatlan önkormányzata a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat nyergesújfalui telephelyének kialakítására

Közel 60 millióból épül a gyermekjóléti épülete Nyergesújfalun

50 millió forintot nyert Lábatlan önkormányzata a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat nyergesújfalui telephelyének kialakítására a Közép-Dunántúli Operatív Program pályázatán. A beruházáshoz szükséges több, mint 9 millió forintos önerőt a város önkormányzata biztosítja. Az Eterniti óvoda udvarára tervezett új, két szintes, szinteltolásos módszerrel tervezett épület akadálymentes lesz és parkolók is tartoznak majd hozzá.

A beruházás 2011 év végére készülhet el, a munkálatokat a tervek szerint már idén ősszel elkezdik a szakemberek. A projekt az európai unió támogatásával valósul meg.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.04.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-