nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Új iroda Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Új iroda Lábatlanon
Az iroda 4 órás munkarendben működik. Kéréseiket, problémájukat a legjobb tudásunk és lehetőségünk szerint próbáljuk orvosolni.

Tisztelt Lakótársaink!

Tájékoztatjuk Lábatlan város lakosságát, hogy a KOMTEM Kft. Temetkezés Nyergesújfalui Kirendeltsége Lábatlanon is megnyitotta irodáját.
Az iroda címe: Lábatlan, Rákóczi F. út 33.
Telefonszám: 06- 30- 2861865


Tevékenysége teljes körű kegyeleti szolgáltatás, temetés intézése.
Az iroda 4 órás munkarendben működik, hétfőtől – péntekig 8.00 – 12.00 óráig tart nyitva. A nyitvatartási időn túl az ügyintéző a fenti telefonszámon érhető el, illetve a Nyergesújfalui Kirendeltség vezetője a 06-30-9577827 telefonszámon.
Egyben tájékoztatjuk a lakosságot, hogy városunkban mindkét önkormányzati temető üzemeltetője a KOMTEM kft., így a temetőkkel kapcsolatos problémájukkal is forduljanak bizalommal az iroda alkalmazottjához. Kéréseiket, problémájukat a legjobb tudásunk és lehetőségünk szerint próbáljuk orvosolni.

Tisztelettel:
KOMTEM Kft. Temetkezés Nyergesújfalui Kirendeltsége Vezetője


[ 2012.07.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-