nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Új játszóterek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Új játszóterek
Két új játszótér épül Lábatlanon a Közép Dunántúli Operatív Program 32 millió 400 ezer forintos pályázati támogatásának köszönhetően

Korábban:

36 millióból két új játszótér épül Lábatlanon

Két új játszótér épül Lábatlanon. A Közép Dunántúli Operatív Program 32 millió 400 ezer forintos pályázati támogatásának köszönhetően a gyerekek új gyermekparkot kapnak a Zalka és a Piszke lakótelepeken. A beruházás összköltsége 36 millió forint.


A különbözetet a város önkormányzata sajátforrásból biztosítja. Az ivókutakkal felszerelt, körülkerített, akadálymentes, európai uniós szabványoknak megfelelő játszóterek a tervek szerint még idén ősszel elkészülnek Lábatlanon.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.08.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-