nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Új játszóterek Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Új játszóterek Lábatlanon
A Piszkei és a Zalka M. ltp-ről is várjuk olyan segítőkész lakók jelentkezését, akik a két leendő játszótérnek gazdái lennének.

Lábatlan Város Önkormányzata a lakossági igényeknek megfelelően folyamatosan kereste és keresi a lehetőséget a már meglévő játszóterek felújítása, illetve az uniós szabványoknak megfelelő új, modern játszóterek kialakítása érdekében.


2007. október 4-én Varga Gyuláné sikeres pályázata eredményeként a Delikát8 "Főzzünk játszóteret'" program keretében épült játszótér a Ságvári utcában. A játékokat és környezetüket a helyiek összefogásával idén már második alkalommal sikerült szépíteni. Ezúton is köszönetemet fejezem ki a lakosok és a vállalkozók önzetlen munkájáért. A játszóteret leginkább Varga Gyuláné óvja és vigyázza, a kerítéssel körbevett területet nap mint nap nyitja és zárja. Talán ez is közrejátszott abban, hogy más felújított játszóterekkel szemben a Ságvári utcai ma is gyönyörű állapotban van.

A képviselő-testület június 30-i ülésén döntött arról, hogy két új játszótér kialakítása céljából pályázatot nyújt be. A játszóterek helyszínének kiválasztása érdekében a lakók segítségét kértük. A hivatalhoz visszaérkezett több mint 100 kérdőív, továbbá a jellemző gyermeklétszám alapján a Piszkei lakótelepen és a Zalka Máté lakótelepen megvalósuló játszóterekre adunk be pályázatot. Pályázatunk tartalmazza a játszóterek bekerítését, az oda vezető járda megújítását is. A Ságvári utcában bevált minta alapján a Piszkei és a Zalka M. ltp-ről is várjuk olyan segítőkész lakók jelentkezését, akik a két leendő játszótérnek gazdái lennének, szívükön viselnék egy-egy új játszótér állapotát, sorsát. Jelentkezni a 33/517-500 telefonszámon, vagy a polghiv@labatlan.hu címen lehet.

Idén augusztusban megújul a Zrínyi telepen lévő játszótér is! A Procter and Gamble és a CBA "Szívvel-lélekkel lakóhelyünkért" akciója keretében -a vásárlók pályázata alapján- tíz települést sorsoltak ki. A nyertesek között van Lábatlan is, ahol augusztus 25-én a Zrínyi lakótelepen lévő megszépített, kibővített játszóteret adjuk át. A délelőtt 10 órakor kezdődő megnyitóra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Török István
polgármester


[ 2009.08.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek