nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Új képviselő oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Új képviselő
Ollé Ferenc képviselő március 18-án lemondott képviselői megbízásáról. Helyére a választáson soron következő képviselő ....

Tájékoztatom a T. Lakosságot, hogy Ollé Ferenc képviselő 2015. március 18-án lemondott képviselői megbízatásáról. Helyére a választáson sorrendben következő legtöbb szavazatot elért jelölt, Szalai László lép, aki a képviselői megbízatást vállalta. A Helyi Választási Bizottság az ezzel kapcsolatos határozatát a mai napon hozta meg.

Schantzl Edit

Helyi Választási Iroda


[ 2015.03.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-