nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Új körzeti megbízott Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Új körzeti megbízott Lábatlanon
Berki József rendőr törzsőrmester vagyok, Lábatlan új körzeti megbízottja. A feladataimat 2012. decembere óta látom el. Elérhetőség és fogadóóra.

Tisztelt lábatlani lakosok!

Berki József rendőr törzsőrmester vagyok, Lábatlan új körzeti megbízottja. A beosztásból eredő feladataimat 2012. decembere óta látom el. Fogadóóráimat minden hónap első csütörtökén 13-14 óra között tartom, az Önkormányzat épületében. Legközelebbi fogadóórám 2013 február 7.-én 13 órakor lesz, melyre minden érdeklődőt várok.

Ezúton is szeretném a lakosok figyelmét felhívni, hogy megyénkben ismét álrendőrök jelentek meg, ezért aki tudja, hívja fel főként időskorú rokona
vagy ismerőse figyelmét erre. Az időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzése érdekében tájékoztatót is fogok tartani, mely időpontját tudatni fogom önökkel.

Elérhetőségeim: email cím: berki.kmb@freemail.hu
Indokolt esetben telefonszámon: 06/70 413-16-59


[ 2013.01.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek