nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Új kuckó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Új kuckó
Hamarosan kezdődik a Kuckó kiépítése Nyergesújfalun. A beruházás a tervek szerint 2011 év végére készül el.

Lábatlan város önkormányzata 50 millió forintot nyert tavasszal a Közép-Dunántúli Operatív Program pályázatán a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat nyergesi telephelyének kialakítására. A beruházáshoz szükséges mintegy 9 millió 400 ezer forintos önerőt a város önkormányzata sajátforrásból biztosítja.

Az Eterniti óvoda udvarára tervezett új, két szintes, szinteltolásos módszerrel épülő telephely akadálymentes lesz és parkolók is tartoznak majd hozzá. A beruházás a tervek szerint 2011 év végére készül el. A projekt az európai unió támogatásával valósul meg.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.10.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-