nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Új okostelefon alkalmazás minden platformra oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Új okostelefon alkalmazás minden platformra
Valamennyi platformra elkészült a Duna Karva-Lábatlan okostelefon alkalmazás. Android - Ios - Symbian - Windows phone - töltsd le most!

Valamennyi platformra elkészült a Duna Karva-Lábatlan maratoni futóverseny és kerékpár túra okostelefon alkalmazás.
Az alkalmazás letölthető a Google playből és az Apple store-ból.
Symbian és Windows phone telefonokra itt tölthető le.


Az alkalmazás tartalmazza a maratoni futóversennyel és kerékpár túrával kapcsolatos fontosabb információkat, legfrissebb híreket. Megtekinthetőek a tavalyi versenyről készült képet, helyszínek. A játék -melynek offline változata a verseny alatt megvásárolható lesz- kellemes emlékeket ébreszt mindenkiben.


A Whiteshield Ethical Hacking elkötelezett az egészséges életmód támogatása mellett, ezért szponzorálja az app elkészítését.


[ 2013.07.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek