nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Új orvosi ügyeleti rendszer van vasárnaptól oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Új orvosi ügyeleti rendszer van vasárnaptól
Nem a hagyományos módon működik vasárnaptól az orvosi ügyelet a kistérségben. A diszpécser szolgálat irányítását a mentőszolgálat veszi át.

Esztergom-Nyergesújfalu kistérsége

Az orvosi ügyelet telefonszáma március 1-től: 34/304-214. A korábbi számok (Esztergom: 33/313-063, Nyergesújfalu: 33/514-054) még egy ideig élnek.
Ez azt jelenti, hogy a hívások nem az esztergomi ügyeletre futnak be, hanem a mentőszolgálat tatabányai irányítócsoportjához - tudtuk meg Glász Gábortól, a mentőszolgálat megyei mentésirányító csoportjának vezetőjétől.
Tatabányán az éppen szolgálatot teljesítő mentésvezető sürgősségük szerint osztályozza a megkereséseket, és dönt arról, hogy továbbítja az ügyeletnek, vagy a beteg felkeresi az orvosi ügyelet ambulanciáját személyesen, vagy éppen tanácsot ad.
Sürgősségi ügyeletként működnek majd, jól felszerelt gépkocsival, képzett orvosokkal. Az autóvezetők túlnyomó részben mentődolgozók.
Az ügyeletes gépkocsiban Tetra rádió van, ami a kommunikációt segíti és az irányításban, a nyomkövetőn pedig ellenőrizhető.
Az érintett települések: Esztergom, Esztergom-Kertváros, Pilismarót, Dömös Tát, Tát-Kertváros, Mogyorósbánya, Bajót, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő.


[ 2009.03.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek