nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Új Széchenyi Terv lehetőségei oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Új Széchenyi Terv lehetőségei
A tatai önkormányzat díjtalan fórumokat szervez a vállalkozások tájékozódásának megkönnyítése érdekében a tatai városháza dísztermében

Tatán is tájékozódhatunk az Új Széchenyi Terv lehetőségeiről

Hatalmas az érdeklődés az Új Széchenyi Terv pályázatai iránt, és a közeljövőben elinduló lehetőség valóban nagyot fordíthat a beruházások sorsán. A tatai önkormányzat fórumokat szervez a vállalkozások tájékozódásának megkönnyítése érdekében. A díjtalan fórumok helyszíne a tatai városháza díszterme, ahova várják a vállalkozások képviselőit.

Az érdeklődők sok éves tapasztalattal rendelkező előadóktól a támogatási formákról, összegekről, finanszírozási lehetőségekről kapnak első kézből információkat. A fórumokat február 17-én csütörtökön délután öt órakor, illetve február 24-én csütörtökön három órakor tartják tehát a polgármesteri hivatal dísztermében.

A részvételi szándékot jelezzék a kommunikacio@tata.hu e-mail címen vagy az 588-611-es telefonszámon.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.02.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-