nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Új tulajdonosnál a Kábeltv oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Új tulajdonosnál a Kábeltv
A PR-Telecom megvásárolta az Elektro-szolg Kkt.-től Lábatlan kábeltelevíziós hálózatát. A cég digitális adásokat, internetet és telefont is kínál.

Lábatlanon is PR-Telecom

Meghaladta a 75 ezret a PR-Telecom előfizetőinek száma miután a cég megvásárolta az Elektro-szolg Kkt-től Lábatlan hálózatát. A cég -hasonlóan a korábbiakhoz- ezt a rendszert is továbbfejleszti, aminek célja, hogy a korszerű kábeltv mellett digitális csomagokat, internetet és telefont is kínáljanak a most csatlakozott közel kétezer ügyfélnek és a remélt új előfizetőknek. Kendi Péter ügyvezető és kommunikációs igazgató kérdésünkre elmondta, hogy további akvizíciókat terveznek, melynek köszönhetően hamarosan átlépik a nyolcvanezres előfizetői létszámot.

forrás: http://www.media-kabel-muhold.hu/


[ 2008.07.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek