nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Új ultrahang az Egészségházba oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Új ultrahang az Egészségházba
A testület az ellátás színvonalának javítása céljából támogatta egy modern, a mai igényeket kielégítő ultrahang beszerzését az Egészségházba.

Néhány módosítással az önkormányzati képviselő-testület elfogadta azt a tervezetet, amelyet Török Isván polgármester terjesztett elő, megszületett a város idei költségvetési rendelete. A remélt bevételek alapján összesen 883 millió forint megfelelő hasznosításáról kellett dönteni.
A tervezethez képest az idén szünetel az önkormányzati épületek szükséges homlokzatfelújítása, elhalasztják a település központjába tervezett út kiépítését, későbbre halasztották a Gerenday Közösségi Ház ingóságainak felméretését, takarékoskodni próbálnak a parkfenntartási költségekből.
A változásokkal 12 millió jött össze építési telkek kialakításához a  Gerecse utcában. A testület az ellátás színvonalának javítása céljából támogatta egy modern, a mai igényeket kielégítő ultrahang-berendezés beszerzését az Egészségházba.


[ 2009.02.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek