nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Újabb energetikai korszerűsítés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Újabb energetikai korszerűsítés
A Polgármesteri Hivatal épületének energetikai korszerűsítését támogató pályázat 23 millió Ft uniós támogatást biztosít

Újabb energetikai korszerűsítés uniós támogatásból Lábatlanon

Lábatlan Város Önkormányzata a 2013-as évben 3 pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv, Környezet és Energia Operatív Program pályázati felhívásaira, és mindhárom pályázat támogatást nyert el. Az „Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása” címet viselő kiírásra benyújtott pályázatok a Zengő Óvoda, Óvoda utcai telephelyének, a volt Micimackó Óvoda épületének és a Polgármesteri Hivatal épületének energetikai korszerűsítését tartalmazták. A „Helyi hő és villamosenergia-igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal” címet viselő kiíráson a Zengő Óvoda és a Polgármesteri Hivatal épületének napelemes áramellátó rendszerrel való ellátására nyert el támogatást az Önkormányzat.

A Polgármesteri Hivatal épületének energetikai korszerűsítését támogató pályázat 23 millió Ft uniós támogatást biztosít a 27,7 millió forintos összköltségvetésű beruházás megvalósításához.

A projekt keretében a Hivatal épületének utólagos külső hőszigetelése, a meglévő nem hőszigetelt nyílászárók cseréje és a fűtési rendszer korszerűsítése valósul meg. A projekt célja az üzemeltetési költségek csökkentése az energiahordozókra fordított költségek lefaragásával. A pályázat csak a hőszigetelés, nyílászárócsere valamint a központi fűtés rendszer felújításának közvetlen költségeire nyújt támogatást, az egyéb szükséges javítások költségei az Önkormányzat önrészének összegét növelik.

A kivitelezés 2014. augusztus 1-én veszi kezdetét, és a felújítási munkák a hivatali ügyintézést nem zavarják.

  


[ 2014.07.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-