nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Újabb kitüntetést kapott a Sanyo oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Újabb kitüntetést kapott a Sanyo
400 új munkahelyet létesít a Sanyo 2010 végéig így lett "Az év legtöbb munkahelyet termelő vállalata"

A Sanyo Hungary Kft. kapta idén "Az év legtöbb munkahelyet teremtő termelő vállalata" címet azzal, hogy magyarországi új beruházásával 2010 év végéig több, mint 400 új munkahelyet létesít Dorogon.

Az Év Befektetője díjakat hat kategóriában azok a vállalatok vehették át, amelyeket az ITDH Magyar Befektetési és Fejlesztési Kereskedelmi Kht. és a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium is alkalmasnak talált az elismerésre. A díjat Nishikuni Masato ügyvezető igazgató vette át a Parlamentben.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.12.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-