nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Újabb lábatlani sportsikerek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Újabb lábatlani sportsikerek
A megyei kiemelt serdülő bajnokságot vezető 2000-es születésű játékosaink a hétvégén, két tornán is részt vettek

A megyei kiemelt serdülő bajnokságot vezető 2000-es születésű játékosaink a hétvégén, két tornán is részt vettek, ahol egy aranyérmet és egy ezüstérmet szereztünk.

Szombaton a csapat Komáromba utazott a Czibor Zoltán emléktornára, ahol 5 együttes körmérkőzéses formában döntötte el a helyezéseket. A lábatlani serdülők nyújtották a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt és megérdemelten hozhatták el az első helyért járó kupát. Külön említést érdemel, hogy a legjobb játékosnak is labdarúgónkat, Deme Tamást választották meg a szervezők. Végeredmény: 1. LÁBATLANI ESE 2. Bábolna SE 3. Tatai AC 4. Komárom VSE 5. Koppánymonostori SE

Vasárnap Budakalászra utaztunk a Dunakanyar Kupára, ahol NBI-es és NB II-es ellenfelekkel találkoztunk. Az első összecsapást az NB II. Közép- Nyugati csoport listavezetőjével a Budakeszi LA játszottuk, ahol 2-0-ra sikerült diadalmaskodnunk. A csoport második mérkőzésen az NB I-es utánpótlás játékosokkal felálló, AC Villám nevű futsal együttes ellen léptünk pályára, ahol óriási csatában 2-1-re győztünk, így az utolsó csoportmérkőzéstől függetlenül bejutottunk a torna döntőjébe. A már tét nélküli Újpest elleni találkozón sem engedtek ki a játékosok és a budapesti lila-fehéreket magabiztos játékkal 4-1-re múltuk felül. A torna döntőjében, Szücs Lajos szakmai vezetése alatt álló Rákosmente KSK csapata volt az ellenfelünk, akik a csoportjukban megelőzték a Videotont, a Dunakanyar SE-t és az Újpest 2001-es csapatát is. A finálé végig nagy csatát és óriási iramot hozott, ahol az RKSK szerezte meg a vezetést, de a mérkőzés vége felé a nagy akarásnak és a jó játéknak meg lett az eredménye és a hajrában Balogh András egyenlített ki. Következett a büntetőrúgás, ahol furcsa szabállyal szembesültünk, mivel az első kihagyott büntetőig megy a párharc. Sajnos nem volt szerencsénk és az „orosz rulettet” ellenfelünk nyerte meg. Minden dicséretet megérdemelnek a lábatlani srácok, mivel komoly ellenfelekkel szemben is megállták a helyüket, sőt 4 mérkőzésen egyszer sem találtunk legyőzőre, ami minden várakozást felül múlt!

A 2006-os korosztály is komoly sikert ért el a hétvégén, ugyanis 12 csapatos mezőnyben az első helyen végeztek. A labdarúgó palánták csoport elsőként kerültek be a hármas döntőbe, ahol a Komárom VSE és a FTC csapatait legyőzve érdemelték ki a végső győztesnek járó kupát.

Vasárnap tehát U-10-es és U-16-os csapatunk Magyarország két legpatinásabb együttesét, a Ferencvárost és az Újpestet is felülmúlta.


[ 2016.01.19. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-