nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Újjáépített hajók oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Újjáépített hajók
350 milliós turisztikai fejlesztés megyénkben a történeti emlékek megóvására valamint a turizmus és a bor kapcsolatának erősítésére

Kivételes mértékű uniós forrást fordíthatnak idén megyénkben a történeti emlékek megóvására és rekonstruálására, valamint a turizmus és a bor kapcsolatának erősítésére. A neszmélyi központú Zoltán Gőzös Alapítvány és Hilltop Bor Kft. közös munkával, közel 350 millió forintos uniós támogatással egy idén augusztus végén záródó projekt keretein belül felújíthatja muzeális értékű hajóit, emellett pedig gondoskodhat a régió turisztikai fellendítéséről is. A támogatással felújítják a legidősebb magyar gőzhajót a Zoltánt, a Lajtát és neszmély hajókat.

Az Alapítvány tervei között szerepel még a neszmélyi Szent Ilona kikötő újjáépítése is. A projekthez kapcsolódik a leghosszabb dunai látkép biztosításáért kilátófejlesztés, egy szabadtéri rendezvényhelyszín, egy kóstoltató pince kialakítása és egy 800 nm2-es rendezvénysátor felépítése augusztusig.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.03.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-