nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Újraindul a személyszállítás az Almásfüzitő-Esztergom vonalon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Újraindul a személyszállítás az Almásfüzitő-Esztergom vonalon
December 12-étől többek között az Almásfüzitő-Esztergom vonalon indul újra a személyszállítás.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a decemberi menetrendváltással újabb hat vasúti mellékvonalon indítja újra a személyszállítást - jelentette be Völner Pál, a tárca infrastruktúráért felelős államtitkára. December 12-étől többek között az Almásfüzitő-Esztergom vonalon indul újra a személyszállítás. A változás közvetlenül érint 56 állomást vagy megállóhelyet. A vonalakon a kapcsolódó fővonalakéhoz illeszkedő menetrendekkel közlekednek majd a vonatok - mondta Völner Pál.

A júliusban újranyitott öt vasúti mellékvonal után december 12-étől az Almásfüzitő - Esztergom, Börgönd - Sárbogárd, Godisa - Komló, Abaújszántó - Hidasnémeti, Fehérgyarmat - Zajta és Kocsord alsó - Csenger szakaszokon, összesen 165 kilométeren indul meg ismét a személyszállítás. Ezzel 43 település mintegy 135 ezer lakosának közlekedési lehetőségei bővülnek.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.09.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-