nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Újraszámozva oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Újraszámozva
Régóta fennálló problémát old meg Lábatlan Város Önkormányzata. Rövid időn belül megszűnik a rendezetlenség.

2009. szeptember 15-i képviselő-testületi ülésén az önkormányzat határozott a Kálvária, Rozália, Őrhegyi, Öreghegyi, Paprét, Rákóczi F. u. és a Zrínyi ltp. házszámozásának rendezéséről. A lakcímkártyák és a földhivatali változtatás költsége nem a lakókat terheli, gépkocsitulajdonosok esetében a forgalmi engedély cseréje azonban illetékköteles, melyet a tulajdonos fizet meg.

Az említett utcák házszámozásának rendezetlensége nemcsak a postai küldemények kézbesítésénél okozott problémát, hanem az új ingatlanok építésénél is. Az elmúlt néhány évben felépült lakóingatlanok házszáma egyébként már nem változik, azok már a végleges besorolás szerint kapták meg címüket.


[ 2009.09.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek