nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Ünnepi Istentisztelet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Ünnepi Istentisztelet
2009. október 11-én, vasárnap de. 10 órai kezdettel tartunk a lábatlani református templomban.

MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját ünnepi istentiszteletünkre, melyet 2009. október 11-én, vasárnap de. 10 órai kezdettel tartunk a lábatlani református templomban.
Az Istentiszteleten jelen lesznek testvérgyülekezetünkből, a partiumi (romániai) Érszakácsiból érkező kedves vendégeink (21 tagú küldöttség, köztük a község református lelkésze, polgármestere, háziorvosa) is.

Igét hirdet: Nagytiszteletű Gál Sándor érszakácsi lelkipásztor, műsorral szolgál a lábatlani református gyülekezet hittanos csoportja.
Kérjük, jelenlétével tisztelje meg ezt a szép alkalmat, mely a Kárpát-medencei magyarság összetartozását is jelképezi.

A Lábatlani Református Egyházközség Presbitériuma

[ 2009.10.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-