nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Ünnepi Istentisztelet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Ünnepi Istentisztelet
Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt 2012. augusztus 20-án, 10 órakor a Lábatlani Református Templomba ünnepi istentiszteletre

Meghívó

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt államalapításunkról és az idei új kenyérről is megemlékező, 2012. augusztus 20-án, hétfőn de. 10 órai kezdettel tartandó ünnepi istentiszteletünkre.

A rendezvényen részt vesz a Zemplén megyei Pányok-Abaújvár-Zsujtai Református Egyházközség küldöttsége.
Igét hirdet Nagytiszteletű Tóth István pányoki lelkipásztor.

Az alkalmon fellép:
- a vendég gyülekezet Perényi Borbála Ifjúsági Énekkara, valamint
- a lábatlani Halasi István Református Ifjúsági Kórus.


Kérjük, hogy részvételével tisztelje meg a fellépő kórusokat, a szolgálattevőket, és kedves vendégeinket, akik nagy szeretettel és lelkesedéssel fogadták el meghívásunkat.

/A lábatlani és a zempléni gyülekezet kapcsolata a 2010-es borsodi árvíz kapcsán kezdődött. A lábatlaniak látogatását ezúttal a zempléniek viszonozzák./

[ 2012.08.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-