nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Ünnepi jókívánságok, karácsonyi alkalmak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Ünnepi jókívánságok, karácsonyi alkalmak

A Lábatlani Református Egyházközség nevében Istentől megáldott, békés, kegyelemteljes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánok Lábatlan minden lakójának. Hálás szívvel köszönöm meg mindazoknak, akik ebben az esztendőben bármilyen formában támogatták Egyházközségünk munkáját, célkitűzéseit, hitéleti-és szeretetszolgálatát. Kívánom, hogy tapasztaljuk meg azt a boldogító érzést, hogy Isten szeretete felbecsülhetetlen kincset adott nekünk Fiában, Jézus Krisztusban. Ha keressük ezt a kincset, egészen biztosan meg is fogjuk találni, mert életünk úgy nyerhet értelmet, ha találkozunk a karácsonykor született Üdvözítővel. Kívánom, hogy halljuk meg az Úr érkezését s a szívünkben dúló háborúk, fölösleges panaszaink hangja elcsituljon. Így képesek leszünk önmagunkba nézve Őt várni, és arra figyelni, aki elhozza számunkra az annyira várt mindennapi boldogságot.

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit karácsonyi alkalmainkra:

24-én szenteste 5 órakor a gyermekek szolgálatával egybekötött istentiszteletre;
25-én és 26-án de. 10-kor kezdődő úrvacsorás istentiszteleteinkre;
25-én és 26-án este 6 órakor a gyülekezeti teremben tartandó esti istentiszteleteinkre;
31-én de. 10-kor, és este 6-kor kezdődő óesztendei, valamint
Január 1-jén de. 10-kor kezdődő újesztendei istentiszteleteinkre.

Darányiné Csonka Valéria
Ref. lelkész


[ 2006.12.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek