nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Utánpótlás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Utánpótlás
Jelentkezni lehet: Gindl Géza utánpótlás vezetőnél a 06-70-77-82806-os számon illetve Lovas Gábor szakosztályvezetőnél a 06-70-42-85-468-as számon!
Előkészítő csapatunk a megyei I. osztályú bajnokságban a 2. helyen végzett. Az érmeket a Lábatlan - Naszály felnőtt mérkőzés szünetében adta át a gyerekeknek Lovas Gábor szakosztályvezető és Gindl Géza utánpótlásvezető. Ez is bizonyítja hogy az utánpótlásnevelés jó kezekben van.
A szakosztály várja különböző korosztályaiba a focizni szerető gyerekek jelentkezését!

Jelentkezni lehet: Gindl Géza utánpótlás vezetőnél a 06-70-77-82806-os számon illetve Lovas Gábor szakosztályvezetőnél a 06-70-42-85-468-as számon!

Ezúton is gratulálunk a gyerekeknek!


[ 2009.06.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-