nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Utánpótlás beszámoló! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Utánpótlás beszámoló!
Csapataink kiválóan szerepeltek! Több mint 50 labdarúgótornán vettek részt! Rengeteg kupákat és érmeket gyűjtöttünk
Véget értek a 2009-2010-es megyei labdarúgó utánpótlás bajnokságok! Július 11-én megtartottuk a szokásos évzárónkat! Kiosztottuk az érmeket,kupákat,szülői értekezletet tartottunk ahol felvázoltuk a jövőt. Majd fociztunk a gyerekekkel, szülőkkel. Végül egy jót vacsoráztunk. A menü babgulyás volt, amit Balla László és Rozmán János főzött! Hozzáteszem nagyon finom volt! A hozzávalókért külön köszönet a Csizmadi családnak!

Csapataink kiválóan szerepeltek! Több mint 50 labdarúgótornán vettek részt! Rengeteg kupákat és érmeket gyűjtöttünk, öregbítve ezzel városunk hírnevét!
A legfiatalabb korosztályaink csak meghívásos tornákon és az úgynevezett Nusi-Nupi tornákon vesznek részt!(5-10 éves gyerekekről van szó)
Az U12-es csapatunk először indult bajnokságban, ahol a tisztes helytállás volt a cél. Végül pedig megszerezték a 2.helyet a tabellán! Rájátszással együtt a csapat 22 mérkőzésen 14 győzelmet és 8 vereséget produkált! Ahol 93 gólt rúgott, és 35 gólt kapott! Ebben a csapatban a házi gólkirály Janusz István lett 30 találattal mögötte Csizmadi Zoltán 28 találattal! Csapatnévsor: Balla Olivér, Maros Gergő, Ladányi László, Wierl Péter, Kocsis Renátó, Csizmadi Zoltán, Rozmán Gábor, Deme Tamás, Vezér Krisztián, Janusz István, Csanálosi Attila, Éberle Kolos, Ambrózy Dávid, Fábián Nagy Ákos, Giacintó Alex, Chirita Rafael, Huszák Milán, Tisch Máté, Fábián Nagy Balázs
Edző:Gindl Géza

Az U14-es csapatunk remekül szerepelt a bajnokságban! Szinte minden tornán a dobogón végzett! A megyei futsal tornát is megnyerte! A megyei bajnokságban is a dobogó legfelső fokára állhatott. Aztán jött a következő siker mikor a Déli csoport 1. helyezettével játszották a megyei döntőt! Amit a Lábatlan Csapata nyerte!(Ete-Lábatlan 1:3; Lábatlan-Ete 6:2) Nyugodtan kijelenthetem, hogy a Lábatlani egyesület történetében még ilyen nem fordult elő! Rájátszással együtt a csapat 22 mérkőzésen 21 győzelmet és 1 döntetlent produkált! Ahol 171 gólt rúgott és 22 gólt kapott. Nem csak házi gólkirály született ebben a korosztályban, hanem megyei gólkirályi címet is elnyerte Marosvölgyi János 71 találattal, mögötte Zabari Dávid 38 találattal. A következő bajnokságnak egy nagyon fiatal csapattal vágunk neki, akikből hasonló tehetséges labdarúgót sikerül kinevelnünk!

Csapatnévsor: Lakatos Krisztián, Maros Gergő, Balla Olivér, Király Zoltán, Marosvölgyi János, Bargel Szabolcs, Szarka Róbert, Zabari Dávid, Nagy Attila, Kalász Raphael, Wierl Péter, Rozmán Gábor, Janusz István, Ladányi László, Kocsis Renátó, Emmer Benjámin, Horváth Kevin, Tisch Máté, Csanálosi Attila, Vezér Krisztián, Csizmadi Zoltán
Edző:Fenyvesi László

Az U16-os bajnokságban a dobogó elérése volt a cél, amit a srácok teljesítettek! A tabellán a 3. helyet foglalták el! Rájátszással együtt a csapat 18 mérkőzésen 9 győzelmet,2 döntetlent és 7 vereséget produkált. A fiúk nagyon jól kezdték a bajnokságot. Az őszi idényt a második helyen zárták. Aztán szépen lassan gyengülni kezdtek, mintha elfáradtak volna. Ami azzal is magyarázható, hogy jó néhányan az ifjúsági csapatban is meghatározó játékosok!Tehát szombaton és vasárnap is rendszeresen játszottak!Ebben a korosztályban a házi gólkirály Mrsán Tamás lett 32 találattal.
Csapatnévsor:Latorcai Márk, Horváth Márk, Büki Tamás, Khéner Gergő, Vanek János, Farnadi Tamás, Leányvári Zsolt, Teiter Dávid, Kovács Péter, Mrsán Tamás, Ollé Tamás, Ölveczky Krisztián, Góth Péter, Király Kristóf, Nyéki Norbert, Kurdi Kata, Janosütz Vivien, Szakáll Richárd, Horváth Attila
Edző: Szabó Gábor, Gere Róbert, illetve Lovas Gábor

Idén is indultunk a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség állal rendezett iskolák közötti tornákon! Három korcsoporttal! A 2. korcsoportban (1999 után született gyerekek) focistáink megnyerték a körzeti tornákat majd a megyei döntőt is! Így kijutottak az országos döntőre, ahol az ország legjobb 48 csapata küzdött a hatalmas kupákért! Rengeteg futball legenda vett részt a rendezvényen! A gyerekeknek a nagy hőséggel is meg kellett küzdeniük. Csoportunkból másodikként továbbjutottunk, azonban a legjobb 16 közé jutásért alul maradtunk büntetőkkel. De senki nem jött haza üres kézzel. Ugyanis mindenki kapott egy kis ajándékot a szervezőktől!

Fájó szívvel, de megváltunk 5 tehetséges fiatal labdarúgóinktól! Négy labdarúgót felvettek a Gyulai Grosics Gyula labdarúgó akadémiára!(Marosvölgyi János, Nagy Attila, Király Zoltán, Zabari Dávid) Csizmadi Zoltán pedig az Esztergom csapatába távozott! Először is gratulálunk nekik, és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban. A távozásokról még annyit, hogy voltak olyan labdarúgóink, akik eligazoltak más csapatokhoz. A fent említett gyerekekkel ellentétben, nem tőlünk magasabb osztályba igazoltak, hanem alacsonyabb osztályba. Döntéseikkel nem értek egyet. Hiszen az edzők azért dolgoznak, hogy majd legyen egy olyan felnőtt csapat, amiben minél több helyi játékos legyen.

Végül szeretnék köszönetet mondani minden szülőnek! Azt a rengeteg türelmet és támogatást, ami nélkül nem tarthatnánk itt! Szerencsére vannak olyan vállalkozók, illetve magánszemélyek, akik segítették egyesületeinket! Van aki anyagilag, esetleg felszereléssel, vagy a munkájával. Néhányukat egy emlékplakettel ajándékoztuk meg!

Balláné Halmos Loretta, Lovasné Krisztina, Latorcainé Majoros Katalin, Virág György, Forest Kft, Molnár Zoltán, Pálmai Géza,

/Gindl Géza/

[ 2010.08.06. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-