nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Útfelújítás Nyergesen oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Útfelújítás Nyergesen
Május 27-ig felújítják a 10. sz. főút nyergesújfalui szakaszát, elsősorban  a gyalogátkelők és forgalom csillapító szigetek közelében.A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Komárom-Esztergom megyei Igazgatósága tájékoztatása szerint „Nagyfelületű burkolatjavítás az országos körúthálózaton 2010.” projekt keretében, Nyergesújfalu városban a 10. sz. főút átkelési szakaszán 2010. április 12-től 2010. május 27-ig terjedő időszakban útfelújítási munkákat végeztetnek. Az útburkolat-javítások 50-200 m hosszú szakaszokban elsősorban a forgalom-csillapító és gyalogos átvezetés szigetei környezetében készülnek. A munkavégzés a pályaszerkezet cseréje miatt jelentős forgalomkorlátozással jár.
Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.


Polgármesteri Hivatal

Nyergesújfalu


[ 2010.04.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-