nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Útlezárás Nyergesen oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Útlezárás Nyergesen
Félpályás- és teljes útzár lesz a vasúti átjáró felújítása miatt Nyergesen november 20. (péntek) este 11 órától november 22. (vasárnap) hajnali 4 óráig
Miskolczi József polgármester hozzájárult a 10-es úti részleges- és teljes útzárhoz péntek (november 20) este 11 óra és vasárnap (november 22) hajnali 4 óra között a Nyergesújfalun tervezett vasúti átjáró felújítása miatt.

A MÁV Zrt. szakemberei a Budapest-Esztergom-Komárom vasútvonalon végeznek majd szintbeli keresztezést. A vágány- és az útburkolat átépítés idejére nappalonként félpályás, éjjel pedig teljes lezárást vezetnek be. Teljes útlezárás esetén az Irinyi-Kálmán Imre-Frankel Leó-Rákóczi utca vonalon kerülhetnek majd az autósok. A lakótelepen átvezető út azonban szűk, ezért a polgármester a munkálatok ideje alatt rendőri biztosítást és a teherforgalom korlátozását kérte.

Forrás: http://www.kekduna.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=121009


[ 2008.11.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-