nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Vágta-Tó sirályokkal oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Vágta-Tó sirályokkal
Idén is megrendezte a Zoltek Nyergesújfalu SE kajak-kenu szakosztálya Vágta-Tó elnevezésű futóversenyét.

A Lábatlani Sirályok SE-t 15 ifjúsági tagunk képviselte. Öt egyesület versenyzői vettek részt a versenyen, a csapatok versenyében a Zoltek után a második helyet érte el egyesületünk a megszerzett 3 arany, 3 ezüst és 8 bronzéremmel. Arany érmet Ambrus Judit, Szabó Réka és Vámos Anna szerzett, ezüstöt Király Kristóf, Rozmán Eszter, és Várvölgyi Patrícia. Két futószámban kellett teljesítenie minden indulónak, a tíz évesnél fiatalabbak 1600 métert futottak a tavak körül, és 250 métert futottak hegyre, a nagyobbaknak 3200 méter és 600 méter volt a két versenyszám távja.

Csatolok néhány képet, egy csapat fotót, egyet a három aranyérmesről ( balról: Ambrus Judit, Szabó Réka, Vámos Anna ), és egyet az arany- és ezüstérmes lányokról (balról: Várvölgyi Patrícia, Ambrus Judit, Szabó Réka, Vámos Anna, Rozmán Eszter, sajnos erről az ezüstös Király Kristóf lemaradt). Az 5346-os képen Balogh Dominik fut célba, aki az 1999-es fiúk között bronzérmet szerzett.

Sujbert Levente


[ 2010.03.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-