nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Választási közlemény oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Választási közlemény

Komárom-Esztergom Megye 04-es számú OEVK
Választási Bizottsága


Közlemény A 04-es számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság több döntésében kimondta, hogy sérti a választások tisztaságát, az esélyegyenlőséget és törvénysértő minden olyan beállítás, amely az országgyűlési képviselők választásának 2006. április 23-i második fordulója előtt Zatykó János országgyűlési képviselő-jelöltet területi listán megválasztott képviselőként tünteti fel. Hamis és törvénysértő az a megállapítás, hogy már nincs szüksége a választópolgárok szavazataira.

Az országgyűlési képviselők választásáról szóló 1989. évi XXXIV. törvény értelmében a területi és országos listás mandátumot szerzett képviselő-jelöltnek személye csak a választások második fordulója után állapítható meg.

Komárom, 2006. április 20. Bencsik János s.k. 
Választási Bizottság


[ 2006.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek