nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Választási közlemény oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Választási közlemény

Közlemény


Tisztelt Választópolgárok! 2006. október 1-jén ismét települési önkormányzati képviselők, polgármesterek és megyei közgyűlési tagok választására kerül sor.

Lábatlan városban képviselőjelölt az lehet, akit Lábatlanon állandó lakóhellyel rendelkező választópolgárok legalább 1 %-a, azaz 44 fő jelöltnek ajánlott, melyet a sárga színű ajánlószelvény kitöltésével tehet meg.

Polgármester-jelöltet ajánlani a rózsaszínű ajánlószelvény kitöltésével, és a jelöltnek vagy megbízottjának történő átadásával lehet. Polgármester-jelölt az lehet, akit Lábatlanon állandó lakóhellyel rendelkező választópolgárok legalább 3 %-a, azaz legalább 132 fő jelöltnek ajánlott.

Jelöltet bejelenteni 2006. szeptember 8-án 16 óráig lehet a Helyi Választási Bizottságnál (Lábatlan, József A. út 60.). A bejelentéshez mellékelni kell a jelölt nevére szóló ajánlószelvényeket.

A jelöltbejelentés határideje jogvesztő!

A jelöltek részére a Lábatlani Hírmondó szeptemberi számában bemutatkozási lehetőséget biztosítunk.

Településünkön a jogszabályban meghatározott számban kisebbségi önkormányzat létrehozását nem kezdeményezték, így kisebbségi önkormányzati választásra nem kerül sor.

Helyi Választási Iroda


[ 2006.08.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek