nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Vállalkozások ingyenes megjelenési lehetősége a honlapon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Vállalkozások ingyenes megjelenési lehetősége a honlapon
Tisztelt Vállalkozók!

Lábatlan Város Önkormányzata a település területén működő vállalkozások részére ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít a www.labatlan.hu weboldalon.

A Polgármesteri Hivatal nyilvántartásában lévő 232 db vállalkozást tevékenységi körök szerint csoportosítva névvel és elérhetőséggel szeretnénk megjeleníteni.

Kérjük azokat a vállalkozókat, gazdasági társaságokat, akik a felkínált lehetőséggel nem kívánnak élni, azt 2005. március 15-ig jelezzék a polghiv@labatlan.hu címen, vagy a 33/517-500-as telefonszámon Gönczi Mariannál.

Köszönettel: Lábatlan Város Önkormányzata
[ 2005.02.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek