nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Válogatott meccsen a lábatlani gyerekek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Válogatott meccsen a lábatlani gyerekek
A mérkőzésre csak azokat a 7-13 éves gyerekeket vittük el, akik magatartásukkal vagy hozzáállásukkal kiérdemelték.

A Magyar válogatott mérkőzésén jártak a Lábatlani fiatal labdarúgók!

Focistáink már 3. alkalommal szurkolhattak a lelátóról!
Málta és Fehéroroszország után, most San Marino volt az ellenfél. Október 9.-én délután indultunk a focipályáról Budapestre a Puskás Ferenc stadionba. A jól megszokott 45 személyes luxusbusszal. A sofőrünk, ahogy eddig is Sajtos Krisztián volt. Aki pontos, megbízható és figyelmes. A mérkőzésre csak azokat a 7-13 éves gyerekeket vittük el, akik magatartásukkal vagy hozzáállásukkal kiérdemelték. Nagy örömömre nagyon sok ilyen labdarúgó van az egyesületnél. A 35 gyerek mellett 10 kísérő segítette a munkámat. Hiszen a felelősség hatalmas. Ezúton szeretném megköszönni nekik a segítséget. Köszönettel tartozunk még a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetségnek, akik az ingyen jegyeket biztosították. Remélem, ezt a kezdeményezésüket még sokáig megtartják. Igazi gólparádét láthattunk, mert a válogatottunk 8:0-s győzelmet aratott.
Ezekkel a programokkal nem csak a magunk örömszerzése az elsődleges. Fontos, hogy egy gyereknek legyen példaképe. Én örülnék, ha a gyerekek nem Messi vagy C Ronáldo mezben rohangálnának, hanem mondjuk Gera Zoli vagy Dzsudzsák Balázs mezben „feszítenének”.

Hajrá Magyarország !!!

Gindl Géza

[ 2010.11.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-