nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Változás! Helyi Televízió Lábatlan-Süttő oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Változás! Helyi Televízió Lábatlan-Süttő
Az S4-es programhelyen ismét üzemel a Helyi Televízió Lábatlanon. Süttő és Lábatlan lakói mindkét település műsorait foghatják.

A helyi televízó adása az S4-es csatornán fogható!

Kezdődik.

Mint ismeretes 2008. november 28. óta az Elektroszolg Kkt. üzemeltetésében működő helyi kábel televízió adása nem fogható, mivel a Pr-Telekom  Zrt. a rendszer korszerűsítése során a fejállomást Lábatlanról Bajra helyezte át. Az áthelyezés a lábatlani és a süttői helyi tv működtetési lehetőségeit is megváltoztatta:

A két érintett település úgy döntött, hogy a továbbiakban egy csatornán sugározza helyi televízióinak adását,  a két település lakói látják mindkét helyi televízió műsorát. A műsorok elkészítése településenként történik, a jelfeltöltés helye azonban a lábatlani stúdió. Terveink szerint hétfőn és szerdán a lábatlani helyi tv adását láthatják a nézők, a fennmaradó hétköznapokon pedig a süttői műsor fogható. A két településen látható képújság azonos lesz, a szerkesztés helye a lábatlani stúdió.

Hirdetést a Lábatlan, József A. u. 60. szám alatti stúdióban lehet feladni. (33/517-500)

2.500 Ft/ hét áraon (bruttó)

A helyi televízió adása az S 4-es csatornán fogható. (a készülékek újrahangolására nincs szükség, az adás a Sat1 helyén fogható)


[ 2009.07.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek