nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Változás!! Március 15. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Változás!! Március 15.
1848 emlékére városunkban az ünnep napján, 2013. március 15-én kerül sor a megemlékezésekre a lábatlani Gerenday házban.
Az előzetesen meghirdetett programhoz képest, a március 15-re várható hideg időjárás miatt az alábbi helyszínen tartunk megemlékezést:

A lábatlani Gerenday Közösségi házban 10 órakor ünnepi műsorra kerül sor, majd 11 órakor a Hősök terén a polgármester megkoszorúzza a hősi emlékművet. A Hősök terén ünnepi műsorra nem kerül sor.

15 órakor ünnepi megemlékezés és istentisztelet lesz a lábatlani Református Templomban. Közreműködik a Gondozási Központ énekkara, a Borostyán Baráti Kör énekkara és a Halasi István Református Ifjúsági Kórus. Bővebben...

Lábatlan Város Önkormányzata

[ 2013.03.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-