nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Várjuk észrevételeiket a területfejlesztési koncepcióval kapcsolatban! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Várjuk észrevételeiket a területfejlesztési koncepcióval kapcsolatban!

2007-2013 között 7000 milliárd forint fordítható Magyarország fejlesztésére hallhatjuk hónapok óta rádióban, TV-ben, olvashatjuk minden újságban.
Ehhez a hatalmas forráshoz pályázatok útján lehet hozzáférni, olyan pályázatokkal, amik európai vagy magyar (nemzeti) projektekhez kapcsolódnak: a mi fejlesztési céljainkat úgy kell megfogalmazni, hogy illeszkedjenek ezekhez a projektekhez. Ezek a programok ágazati és regionális szinten fogalmazzák meg, hogy mire és milyen arányban használhatók fel a rendelkezésre álló források, melyek lehívásához operatív programokon keresztül történik meg a pályázatok kiírása.
A sikeres pályázás érdekében Lábatlan, Nyergesújfalu, Bajót és Süttő összefogásával jelenleg készül mikrotérségünk fejlesztési terve. A tervezés első fázisában a terv készítők célja, tekintettel a 2007-ben megjelenő új pályázati kiírásokra, olyan projektötletek kidolgozása, melyek pályázatként benyújthatók. A jól kidolgozott projektelképzelések az alapjai a sikeres pályázásnak, pénzügyi források bevonásának a helyi fejlesztési elképzelések megvalósításának.
Mikrotérségünk komplex területfejlesztési stratégiáját a mellékelt dokumentumban tekinthetik meg. Kérem, olvassák el figyelmesen és mondjanak véleményt róla.

Várjuk hozzászólásaikat, észrevételeiket a fórumban!

Stratégiai területfejlesztési koncepció

http://forum.labatlan.hu/viewtopic.php?t=50


[ 2007.01.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek