nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Városavató ünnepségének programja oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Városavató ünnepségének programja
Lábatlan városavató ünnepségének programja 2004. szeptember 25. 10. 00 Himnusz Dr. Lamperth Mónika belügyminiszter városavató beszéde A Lábatlani Református Kórus műsora Zatykó János országgyűlési képviselő köszöntője Agócs István, a Komárom- Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke köszöntője Miskolczi József, Nyergesújfalu Város polgármestere köszöntője Török István, Lábatlan polgármestere beszéde Dr. Lukácsy András gondolatai ,,Jubilate’’ - Lábatlan indulója bemutatója Éneklik: A lábatlani iskolák kórusai és a Zengzet Zeneiskola A város legfiatalabb és legidősebb polgárának köszöntése 11. 00 Szózat Átvonulás az új társasház átadására a Lábatlani Napfény Mazsorettcsoport és fúvószene kíséretében. 11. 15 A rendőrlakások átadó ünnepsége A rendőrlakásokat átadja: Dr. Lamperth Mónika belügyminiszter 11.30 - 13.00 Állófogadás a Gerenday Közösségi Házban 13.00 A Comenius kiállítás megnyitója a Rákóczi Művelődési Házban 14.00 ,,Nyitott kapuk - nyitott gyárak’’ - látogatás Lábatlan nagy múltú ipari létesítményeiben
[ 2004.09.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek