nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Városi Napok képekben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Városi Napok képekben
Sok érdeklődő vett részt a rendezvény különböző állomásain, amit gondos szervező munka alapozott meg.

Képes beszámoló a Városi Napokról

Az előzetesen meghirdetett programok a változékony idő ellenére rendben, sikeresen lezajlottak. Sok érdeklődő vett részt a rendezvény különböző állomásain, amit gondos szervező munka alapozott meg. Sokan segítettek és dolgoztak azon, hogy a programok minél színesebbek, változatosabbak legyenek és a résztvevők megelégedésére szolgáljanak.
Köszönet mindenkinek, aki részt vállalt a Városi Napok megszervezésében és lebonyolításában: Aranyszarvas Hagyományőrző Íjász Szakosztálynak, Schrenk Péternek és segítő tanár kollégáinak a mini maraton lebonyolításáért, a Gerecse Borbarát Egyesület tagjainak, a Hölgyek Lábatlanért Klub tagjainak, a Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület tagjainak, a Borostyán Baráti Kör tagjainak, Bartos Kálmánnak és segítőinek a főzőverseny megszervezéséért, a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat munkatársainak, a Napfény Mazsorett csoportnak, a Szivárvány Tánccsoportnak, Fizel Józsefnek, a Lábatlani Öregfiúk Labdarúgó Szakosztálynak, a Lábatlani Polgárőrség tagjainak, a Rendőrség szolgálatban lévő kollégáinak és nem utolsó sorban a városgazdálkodás munkatársainak ill. a Gerenday Közösségi Ház fáradhatatlan dolgozóinak.
A kulturális programok Lábatlan Város Önkormányzata, Lábatlan Város Közösségi Céljaiért Alapítvány, a Calmit Hungária Kft. és az SPH Kft. támogatásával valósultak meg.
Szabó Ildikó

[ 2015.09.24. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-