nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Városi napok sporteseményei oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Városi napok sporteseményei
A 2009-es Lábatlani Városi Napok sporteseményeinek versenykiírásai letölthetők itt.

A Sportpályán szombaton (szept. 26.) 9-16 óra között kerül megrendezésre a VI. Városi Kispályás Felnőtt Labdarúgó Vándorkupa.
Információ Khéner Lászlónál kérhető

Tel: 20/379-9097
Nevezni lehet szeptember 21-ig. Az első 16 csapat írásos nevezését fogadják el a szervezők. Nyilvános sorsolás a Zigó kocsmában lesz 24-én, este 7 órakor. A versenykiírás és a nevezési lapok  letölthetők  INNEN.

Vasárnap (szept. 27.) folytatódnak a sportrendezvények meghívásos judo kupával az Arany János Iskolában és lábtenisz versennyel a Sportpályán. Lábteniszre Bartl Jánosnál lehet nevezni szeptember 21-ig.

A lábtenisz versenykiírása letölthető ITT.


[ 2009.09.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-