nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Városi Sportnap Nyergesújfalun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Városi Sportnap Nyergesújfalun
Foci bajnokság, vércukorszint mérés, csocsó, mazsorett, túra, tenisz, kajak-kenu. Minden program ingyenes!Városi Sportnapot rendez szombaton (május 16) a Zoltek Nyergesújfalu SE a nyergesi labdarúgó pályán és a tavak környékén. Reggel 8 órakor a Nyergesújfalui Fúvószenekar és a helyi mazsorett csoport közreműködésével felvonulás indul. A délelőtt folyamán ingyenes vércukorszint és vérnyomás mérésre lesz lehetőségük a Nyergesre érkezőknek.Délelőtt 9 és délután 1 óra között gyermek foci bajnokság, 9 és 12 óra között pedig amatőr kajak-kenu verseny zajlik a településen. 10-től íjászbemutatót láthatnak az érdeklődők, valamint teniszezhetnek és tekézhetnek is a látogatók. 10 órakor 8 kilométeres túra indul a természetjáró szakosztállyal. Délután 1 órakor 11-es rúgó bajnokság kezdődik, majd 1 és 3 óra között csocsó bajnokság várja a kikapcsolódni vágyókat. Fél 3-tól kick-box bemutató, a pályán pedig kispályás foci kupa látható. 3-kor kettlebell bemutató kezdődik. A napközben zajló megmérettetések eredményhírdetései 5 órakor kezdődnek. A részvétel minden programon ingyenes!

forrás:kekduna.hu


[ 2009.05.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-