nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Városrészek Vetélkedője oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Városrészek Vetélkedője

Második alkalommal kerül megrendezésre a Városrészek Vetélkedője Lábatlanon, a Lábatlani Városi Napok kereteiben. 12 fős csapatok jelentkezését várjuk minden lábatlani városrészből, erre a játékos, ügyességi vetélkedőre. Városrészenként több csapat is indulhat. Indulhatnak baráti társaságok és munkahelyi csapatok is. Jelentkezni lehet 2006. szeptember 20-ig személyesen Naszák Istvánnál, illetve Schrenk Péternél, levélben, telefonon és elektronikus levélben az alábbi elérhetőségeken:

Levél: Polgármesteri Hivatal, Lábatlan, József Attila út 60.

E-mail: holdu2@freemail.hu

Tel.: 06-20-5590-590
Várjuk a csapatok jelentkezését![ 2006.09.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek