nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Városrészek vetélkedője 2010 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Városrészek vetélkedője 2010
Vasárnap délelőtt a szakadó eső miatt kénytelenek voltunk a VI. Városrészek Vetélkedőjét a rendezvénysátorban megrendezni.

VÁROSRÉSZEK VETÉLKEDŐJE 2010.09.25

Idén az időjárás nem, volt kegyes hozzánk. Vasárnap délelőtt a szakadó eső miatt kénytelenek voltunk a VI. Városrészek Vetélkedőjét a rendezvénysátorban megrendezni.
Az előzetes ismertetőt a nevezett hat csapatnak időben eljuttattam, így lehetőségük volt a feladatok nagy részére felkészülni. Sok telefonhívást kaptam egy-két feladat megfogalmazása,kiírása miatt- de mivel felnőttekről lévén szó- bíztam kreativitásukban, fantáziájukban.
A vetélkedő 10 órakor kezdődött, igazi versenyláz volt tapintható a sátorban. A csapatokon kívül természetesen a szurkolók is nagy odaadással figyelték kedvenceiket, ügyességüket, kitartásukat.
Az öt feladatcsoportból álló verseny végén az alábbi végeredmény született:
1. Holtversenyben az ARANYTYÚKOK ( Arany Isk. tanárai )és a HOLCIM csapatai
2. PUMUKLI ( Dinnyés István csapata )
3. AKTAKUKACOK ( önkormányzati dolgozók csapata )
4. KUCKÓ ( Kuckó Gyerekjóléti Szolgálat csapata )
5. SIRÁLYOK ( Lábatlani Sirályok csapata 9
Mindegyik csapat értékes jutalomban részesült, mely hozzásegíti őket a további csapatépítéshez.
Köszönöm kollégáimnak, Marosné Wendl Évának és Radnai Péterné-nek segítségét a verseny lebonyolításában, remélem jövőre szebb időjárási viszonyok között sikerül megrendezni vetélkedőnket.
Támogatóink voltak: Lábatlan Város Önkormányzata, Holcim Hungária Zrt.Szakszervezete, Vorpa Kft, Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás
Baráti üdvözlettel: Schrenk Péter

[ 2010.10.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-