nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Városrészek vetélkedője oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Városrészek vetélkedője
November 19-én, szombaton 10 órakor kerül sor az Arany J. Általános Iskola tornatermében a Városrészek vetélkedőjére. Értékes nyeremények!

2011. november 19-én (szombaton) az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában 10 órától kerül sor a városrészek vetélkedőjére, melyre 10 fős csapatok jelentkezését várjuk. Jelentkezni lehet személyesen ill. telefonon Schrenk Péternél (06/20-5590-590), elektronikus levélben az alábbi címen: schrenkpeti@freemail.hu,. Várjuk a csapatok jelentkezését!

LábatLAN News a google pluson!

Mint ismeretes az idei városi napokra meghirdetett verseny technikai okokból elmaradt, a korábbi nevezések természetesen élnek.

Schrenk Péter


[ 2011.11.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek