nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Várossá válás!! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Várossá válás!!
Tisztelt Olvasó!
Valamivé válni: egy folyamat. A szülők tudják igazán, a gyerekből sikeres felnőttet faragni hosszú folyamat, aminek az eredményét meghatározza a szülői ház, az óvoda, az iskola, és a környezet. Várossá válni is egy folyamat, aminek természetes célja, hogy az ott élőknek egyre jobb életfeltételeket biztosítson. Ilyen értelemben ez nem is szólhat másról, mint az itt élőkről! Az a pályázat, amiben januárban kezdeményeztük Lábatlan várossá nyilvánítását, egy képet mutat be rólunk: így néz ki Lábatlan 2004.-ben. A pályázat két fejezetét helyezzük el a honlapunkon. Összesen 25 település kezdeményezte ez évben a várossá minősítést, az eredmény júniusban várható.

[ 2004.03.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek