nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Vastolvajokat fogtak Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Vastolvajokat fogtak Lábatlanon
Március 9-én este a biztonsági őr értesítette a lábatlani körzeti megbízottat, miután mozgást vett észre a volt papírgyár területének kerítésén belül
Március 9-én, pénteken, este kilenc óra tájban a biztonsági őr értesítette a lábatlani körzeti megbízottat, miután mozgást vett észre a volt papírgyár területének kerítésén belül.
A Körzeti megbízott a Szolgálaton kívüli helybeli kollégákat és a polgárőrség tagjait értesítette a történtekről, akikkel együtt körbekerítették a területet, és azt több irányból átnézték. Így találtak rá a két helybéli fiatalra, akik igyekeztek elbújni a sötétben.
Nem sokkal később a vasúti síneknél Süttő felé menekülőben még 3 lábatlani gyanúsítottat fogtak el, akik szintén a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.
Az akció során megtalálták a kézikocsit illetve szerszámokat is, amit a vaslopáshoz akartak felhasználni.
A telephelyen belül összekészített vasanyag szintén ezt a szándékot támasztotta alá.
Az akcióban 4 szolgálaton kívüli rendőr, 3 helyi polgárőr illetve a 2 biztonsági őr vett részt, együttes összehangolt munkájuk ezúttal sikerrel járt.

[ 2012.03.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-