nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Vasúti átépítés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Vasúti átépítés
Átépítik Budapest Nyugati-pályaudvar - Esztergom vasútvonalat. A Bírálóbizottsági Ülés még ebben a hónapban várható.

A tervek szerint májusban írják alá a Budapest Nyugati-pályaudvar - Esztergom vasútvonal első ütemének átépítéséről szóló támogatási kérelmet. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a kormány elé akarja vinni áprilisig a projekt finanszírozását. A Bírálóbizottsági Ülés még ebben a hónapban várható.

A Piliscsaba - Esztergom vonalszakasz rekonstrukciós munkáinak és az Északi Vasúti Híd kiegészítő munkáinak tendereljárásait februárra tervezik, az Északi Vasúti Duna-híd - Piliscsaba vonalszakasz rekonstrukciós- és biztosítóberendezési munkáinak eljárása pedig májusban kezdődhet.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.02.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-