nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Véleménybank oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Véleménybank
Tegyen javaslatot, írja le véleményét az ország vagy a közvetlen lakókörnyezetét érintő legfontosabb kérdésekről, feladatokról, vagy éppen problémákról.

Mondja el, mit gondol közös dolgainkról, és most duplán is jól jár! Ötleteiket, észrevételeiket ugyanis közvetlenül az érintett döntéshozókhoz juttatjuk el, akiket válaszadásra kérünk. A sok értékes hozzászólást pedig mi is ajándékokkal jutalmazzuk.

Minden héten egy országos és egy helyi kérdésben nyilváníthatnak véleményt.

Témajavaslatot tehet az Európai Parlament bizottságainak is.

www.velemenybank.com

Mindenkinek van véleménye. De nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy ez a véleménye eljusson a döntéshozókhoz. Mi egy kísérletet indítunk, hogy összekapcsoljuk a véleményadókat a politikai és adminisztratív döntéshozókkal. Utcai megkérdezésekkel és online hozzáféréssel szeretnénk megmutatni minél szélesebb kör álláspontját az ország és a lakóhely fontos kérdéseiben.
Kérdezőbiztosaink a forgalmasabb csomópontokban országszerte - nem kifelejtve a kistelepüléseket sem - rögzítik a válaszokat, akiknek internet-hozzáférésük van, azok a hálón keresztül tudják a bankban elhelyezni a véleményüket, de lehetőség van szakértői anyagok és ötletek megőrzésére is.

Véleménybankos stand a Parlament előtt
Minden hét új témát jelent mellyel kapcsolatban Önök a pultoknál, vagy a portálon 600 karakter erejéig állástfoglahatnak.
Minden héten újabb bankfiók nyílik meg új témával és csak az eddig megnyilt fiókokban lehet véleményt elhelyezni.
Ugyanakkor javasolhatnak újabb témákat is, melyek erősségüktől függően jelennek meg a következő hetek tematikájában.
Minden hét országos témája mellett megnyílik egy helyi téma is.
A válaszadást különböző anonimitási szinten kezelheti 4 statisztikai adat segítségével (életkor, végzettség, nem, irányítószám) ön elektronikus bankkártyaszámot kap. Az email címüket megadók aranykártyások lesznek, mivel ők válaszra is igényt tartanak adott esetben.
Célunk, hogy a felvetett kérdésekben történő lépéseket monitorozzuk, és a véleményadónak jelezzük, ha a politikai életben vagy az adminisztrációban álláspontja szerinti lépés történt.
A legaktívabbak egy pontrendszerben vehetnek részt, melynek során a trafikban a pontjaikat levásárolhatják és egy bizonyos pontszám elérése után a platinakártyások klubjának tagjai lehetnek.
A bankszolgáltatások között szerepel egy értéktár, melyben a témákkal kapcsolatos kormányzati háttéranyagokat találhatják meg, de ügyfeleink a témával kapcsolatos saját elemzéseiket, dolgozataikat , javaslataikat is elhelyezhetik az értéktárban. Ez külön kamatot jelent, mely a trafikban levásárolható. Ennek feltételei az értéktár és a trafik menüpontban olvashatók.
Ügyfeleink a témaklubokban találkozhatnak, ahol fórumokon bővebben is kifejthetik álláspontjukat. A tématisztaság és az eredeti cél megvédése érdekében minden témaidegen megjegyzést moderálni fogunk.

www.velemenybank.com


[ 2009.02.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-