nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Véradó Party oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Véradó Party
Június 14. Esztergom, Széchenyi tér

Ötödik Ister-Granum Véradó Party Esztergomban

Szombaton (június 14.) délután öt órától tartják Esztergomban, a Széchenyi téren az Ötödik Ister-Granum Véradó Partyt a Véradó Világnap alkalmából. A megnyitó után gyermek programok várják az érdeklődőket. Az éjfélig tartó utcabálon a Memory Band zenél. A véradók között tombolákat sorsolnak ki. A programot az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Vértranszfúziós Osztálya és a Magyar Vöröskereszt Esztergom Területi Szervezete közösen rendezi. A részvétel díjtalan.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-