nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Versenyeredmények oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Versenyeredmények
Felnőtt II. o. országos bajnokság, pozsonyi csapatverseny, felnőtt III. o. magyar bajnokság, mikulás kupa eredményei
Ismét eredményeket ért el a JUDO szakosztály:
November 24-én, szombaton a felnőtt II. osztályú országos bajnokságon, 66 kg-ban, Vörös Balázs, az 5. helyen végzett.
December 1-jén az utánpótlás csapat, 3 fő esztergomi judokával kiegészítve, Pozsonyban csapatversenyen vett részt. Nagyon fiatal csapatunk, többen először voltak versenyen, tisztesen helyt állt, 4. helyezést ért el. A csapat tagjai: MOLNÁR DÁNIEL, NAGY SZELLI, KEMENES BALÁZS, FLACH RÓBERT, HÉDAI FANNI, ÁNGYÁN LAURA, OLÁH SZIMONETTA, BÓTYIK BENCE, SZÁLÁSI DÁNIEL.
December 2-án felnőtt III. osztályú magyar bajnokság, UTE csarnok Budapest, NAGY MÁRK, három győzelemmel biztosan lett magyar bajnok, immár második alkalommal, állhatott fel ebben a kategóriában a dobogó tetejére
A hétvégén Tokodaltárón, a mikulás kupával zárjuk az őszi versenyszezont. A téli szünet előtt még egy alap vizsgát tesznek a kezdők,és valamikor a két ünnep között tartanánk a hagyományos év zárónkat.

FIZEL JÓZSEF EDZŐ
III. DAN

[ 2012.12.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-