nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Versenyeredmények 2010 novembere oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Versenyeredmények 2010 novembere
Ismételten eredményekről szeretnék beszámolni! A lábatlani judosok ismét versenyeztek és szép eredményeket értek el az elmúlt hétvégén.
Felnőtt III. osztályú Magyar Bajnokságon, az első éves junior korú Nagy Márk 60 kg-ban ORSZÁGOS BAJNOKI címet szerzett.

A szakosztályunk tagjaként a győri Széchenyi Főiskolán tanuló Vörös Balázs a Főiskolás O.B.-n, 66 kg-ban 2. helyezést ért el. A döntőben az olimpiai kerettag Mayer Tibor tudta csak legyőzni.

Diák judokáink Pozsonyban versenyeztek, az immár 30. alkalommal megrendezett diákolimpiai csapatversenyen, az esztergomi és tokodaltárói judokákkal közös csapatot alkotva. Három ország csapatai közül az 5. helyen végzett a csapat.


Felkészítő edzők: Batizi Dániel, Keresztesi Zsolt, Sziklai Béla.

Kordinátor: id. Fizel József.


[ 2010.11.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-