nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Versenyeredmények-Baja oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Versenyeredmények-Baja
Örömmel közlöm veletek, hogy csodálatos eredményt értünk el. Két versenyzőnk is BAJNOK lett.
A hétvégén DIÁK „B” országos bajnokságon vettünk részt, Baján. Örömmel közlöm veletek, hogy csodálatos eredményt értünk el. Két versenyzőnk is BAJNOK lett.

SZABÓ NIKOLETTA, három győztes mérkőzés után jutott a döntőbe, és ott bírói döntéssel diadalmaskodott, követve unokatestvére, Hédai Melánia eredményeit.

Niki győzelmét, küzdeni akarásával érdemelte ki. Niki a lábatlani Arany János iskola tanulója.

POLHAMMER GERGŐ, görcsösen kezdett, csak jukóval nyerte az első mérkőzését, majd gyors ippon után a döntőben volt. Ha már oda került, akkor gyors ipponnal meg is nyerte azt. Gergő nagyon határozott, és célra törő volt, szépen judozott. Gergő a süttői II. Rákóczi Ferenc iskola tanulója.

Felkészítő edzők, id. és ifj. Fizel József

[ 2009.10.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek