nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Videó - 100 év - Szépkorú köszöntése oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Videó - 100 év - Szépkorú köszöntése
A 100 éves Zigó Andrásnét köszöntötte pénteken Török István polgármester és Schantzl Edit, akik Bajnai Gordon kormányfő gratuláló oklevelét is átadták.

videó: Tóth Tibor

2009. november 13-án töltötte be 100. életévét a lábatlani Zigó Andrásné, akit ebből az alkalomból otthonában köszöntött Török István polgármester és Schantzl Edit jegyző.

A köszöntés során emléklapot adtak át a most is jó egészségnek örvendő szépkorú lábatlani hölgynek, aki pénzjuttatásban is részesült. A polgármester továbbá átadta Bajna Gordon kormányfő oklevelét is, melyben méltatta az idős, tapasztalt emberek szerepét és értékét a társadalomban.

A köszöntésen jelen voltak a Közegylet vezetői, a Gondozási Központ vezetője, továbbá a helyi CBA vezetője ajándékkosarat adott az ünnepeltnek.

Szívből gratulálunk és további jó egészséget kívánunk!

egy évszázad


[ 2009.11.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-